Prevádzkovatelia reštaurácií musia zabezpečiť, aby ich prevádzky spĺňali prísne hygienické podmienky. Je to dôležité nielen z hľadiska kontroly hygieny, ale aj vo vzťahu k zákazníkom. Zákazníci sa radi vracajú do reštaurácie, ak ponúka vynikajúce jedlo, dokonalé služby a útulné, čisté prostredie. V stravovacích prevádzkach sa zaoberáme najmä bezpečnou manipuláciou s potravinami, nakladaním s odpadmi, hygienickými opatreniami (čistenie a dezinfekcia) a dodržiavaním osobnej hygieny zamestnancov. Našim zákazníkom ponúkame kompletný servis v oblasti hygieny a čistiacich riešení. Samozrejmosťou je vybavenie a čistota toaliet.
Tento internetový obchod ukladá súbory cookies, ktoré pomáhajú k jeho správnemu fungovaniu. Využívaním našich služieb s ich používaním súhlasíte.