PORTFÓLIO | KEMPY, KIOSKY, SEZÓNNE UBYTOVANIE

Odporúčania týkajúce sa čistenia a hygieny v kempoch, sezónnych ubytovacích zariadeniach, prevádzkach rýchleho občerstvenia a stánkoch.

Prevádzkovatelia kempingov, sezónnych ubytovacích zariadení a zariadení rýchleho občerstvenia musia zabezpečiť dodržiavanie hygienických podmienok svojej prevádzky. Je to dôležité z hľadiska kontroly hygieny, ale aj vo vzťahu k zákazníkom. Zákazníci sa radi vracajú, ak prevádzka ponúka čisté prostredie, dobre vybavené toalety a chutné jedlo. V kempoch a ubytovacích zariadeniach sa väčšinou zaoberáme hygienou a čistením, ako aj vybavením kúpeľní a umyvární, nakladaním s odpadmi a bezpečnou manipuláciou s potravinami.

PORTFÓLIO | KEMPY, KIOSKY, SEZÓNNE UBYTOVANIE
Vytvorené18. 9. 2024

Tento internetový obchod ukladá súbory cookies, ktoré pomáhajú k jeho správnemu fungovaniu. Využívaním našich služieb s ich používaním súhlasíte.

Podrobné nastaveniePovoliť všetko